Adatvédelem

Az magyarvendegvarok.hu ezzel az adatvédelmi nyilatkozattal kötelezi el magát a biztonságos és megbízható interneten történő kereskedelem, a személyes adatok, valamint személyiségi jogok védelme iránt.

Személyes adatok gyűjtése, feldogozása

Adatok név nélkül, cookie használat

Weboldalaink látogatása alatt általánosan hozzáférhető oldalainkon szabadon és név nélküli böngészés lehetséges. Név nélküli internetes látogatásokat kizárólag statisztikai célokra használunk fel, ezek a statisztikához rögzített adatok nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot.

Rögzítésre a domain név, az IP-cím, a számítógép konfigurációja illetve a használt böngészőjének típusa kerül. Szintén automatikus rögzítésre kerülnek azok az internet-oldalak, ahonnan az internetes látogatók eljutott hozzánk, illetve a nálunk látogatott oldalak, valamint a látogatás ideje és időtartama is rögzítésre kerül.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne a magyarvendegvarok.hu  adatvédelmi szabályzatával kapcsolatban, kérjük forduljon bizalommal adatvédelemmel megbízott munkatársunkhoz, aki felvetései vagy panasza esetén rendelkezésére áll.

www.magyarvendegvarok.hu