Rólunk

SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A MAGYAR VENDÉGVÁRÓK PORTÁLJÁN!

Örömünkre szolgál érdeklődése, melyet cégünk, és www.magyarvendegvarok.hu portálunk által nyújtott információk, lehetőségek, szolgáltatások irányába megnyílvánul. Kérjük szíveskedjnek egy néhány perces időt szakítani arra, hogy megismerkedjen velünk és tevékenységeinkkel:

Cégünk 2007 óta folyamatosan foglalkozik az idegenforgalom, (települési, szálláshelyi és vendéglátóhelyi) online marketinggel és reklámmal, az arculattervezéstől a honlapok készítéséig, Facebook manamegenttől egészen a keresőoptimalizálásig.

bortúra

2010 óta – folyamatosan kerültek át munkánkban a hangsúlyok az idegenforgalmi marketingre, egyre nagyobb arányban vettünk részt a vendégvárók szállással, és vendéglátással kapcsolatos reklámmunkájának tervezésében, szervezésében, készítésében.

Partnereink weboldalin kívül több saját projektet építettünk fel, majd értékesítettünk sikeresen különböz témákban (pl. Szép Kártya).

Internetes portálunkat a www.magyarvendegvarok.hu -t a partnerkapcsolatok építésének rendeltük alá.

Tapasztalatunk, hogy egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az úgynevezett kiegészítő, vagy plusz gasztronómiai, borturizmus, egészségturizmus, wellness, kulturális, lovas és sport stb. szolgáltatások. A

Vendégvárók honlapunkon keresztül történő megkeresés során lehetőséget tudunk biztosítani, hogy mindenki közölheti velünk, és munkánkon keresztül a vendégekkel ezeket a „vendégcsalogató” szolgáltatásait.

Tisztelt Látogatónk, Ügyfelünk, Partnerünk és leendő Partnerünk!

Amennyiben Ön először „jár nálunk” és munkáinkat, eredményeinket megismerte, nagyon örülnénk neki, ha a böngészés után úgy döntenének, hogy szívesen csatlakoznának ügyfeleink táborához. Szívesen és a piachoz képest nagyon meggyőző áron nyújtunk segítséget a vendégszervezésben, marketingmunkájukhoz, a vendégfogadáshoz a vendégvárói munka erdeményesebbé tételéhez!

Szívesen állunk rendelkezésükre azoknak is, akik ingatlanügyekben várnak hatékonyabb segítséget – bármilyen jellegű ingatlan értékesítésében, vagy keresésében!

Kérjük rendszeresen, kísérje figyelemmel portálunkat – az ott rendelkezésre álló információkat és lehetőségeket használja eredményesen a vendégei és a saját vagy üzleti partnerei elégedettségére. Bízunk benne, hogy az Önöknek nyújtott lehetőségek és tájékoztatások olyan hasznosaknak bizonyulnak, mint amilyen nagy igyekezettel mi azt összeállítottuk, és folyamatosan bővítjük, fejlesztjük!

Kellemes napokat, eredményes vendégvárói munkát, üzleti sikereket kívánunk!

Rácz Attila

Portál Manager