Vendéglátás

A magyar gasztronómia messzeföldön híres, a magyar szakácsok munkája hasonlóképpen, – mégis igaznak kell elfogadnunk azt a mondást, hogy …minden elkészített falat, étel, pecsenye, vagy éppen cukrászati csoda akkor válik igazi értékké, ha van vendég, aki elfogyasztja!

A mai kínálat a legkényesebb, legigényesebb igényeket is képes kielégíteni, de a legegyszerűbb gyorséttermek, és büfék is rendelkezésre állnak. A széles kínálati paletta sok esetben csak a helyszínen derül ki, hogy a vendég igénye szerint való-e!

Az Új Magyar Vendégvárók – ahogy partnereink jól ismernek minket – több mint 7 éve – minden erejével azon dolgozik, hogy a kínálatot közel vigye a vendégekhez. A vendégeket pedig a kínálatot felvonultató vendéglátó egységbe szervezze, irányítsa a különféle online csatornákon.

Az Új Magyar Vendégváróknak az évek során olyan kiterjedt kapcsolati rendszert sikerült kialakítani, hogy ma már számtalan (hazai és külföldi) szállásportállal, turisztikai bloggal bloggal, szállásszervező céggel, irodával, személlyel van napi kapcsolta.

Ez mára olyan bizalmi tőkévé érett, amelyben joggal várják el, hogy – felelősen – a szálláshelyek mellett olyan vendéglátói kínálatot is felvonultassunk, amelyekkel a helyi kínálatot is bővíthetik, amelyikkel ott tartózkodásukat színesebbé színvonalasabbá tehetik, kiegészítik a programjaikat, szórakozási lehetőségeket biztosít a színvonalas ételkínálatok, szolgáltatások mellett. Éppen a személyes, bizalmi kapcsolatokra tekintettel ajánlatainkat szívesen elfogadják!

A színvonalas, és komoly – hazai és külföldi – látogatottságnak örvendő www.magyarvendegvarok.hu internetes portálunk azoknak is kínálatot kell, hogy nyújtson, akik csak egy-egy alkalomra, családi vagy közösségi rendezvényre keresnek vendéglátó egységet!

Ezen igények kielégítésére mindenképpen tovább szeretnénk bővíteni vendéglátói kínálatunkat!

Partnerként szívesen fogadnánk olyan üdülőterületi, kiránduló helyek környéki, városi, falusi és fontos utak közelében levő gasztronómiai egységek jelentkezését, akik szívesen fogadnak családokat, kiránduló és (kisebb, nagyobb) utazó csoportokat, továbbá akik felkészültek nagyobb csoportok fogadására (gyors kiszolgálására) is.

Akik előzetes megállapodás alapján tudják fogadni szervezett vendégeinket, akik azoknak például szórakoztató programokat tudnak biztosítani, vagy akik szabadtéri főzés/grillezést tudnak vállalni, vagy akik zenés szórakozást (szalon-, és/vagy discótánc) szolgáltatnak. (Akár rendelésre, akár folyamatosan.)

Külön és kiemelten keresünk olyan vendéglátó egységeket, akik az ünnepek alatt (Húsvét, Pünkösd, Karácsony, és Szilveszter) nyitva tartanak, szívesen fogadnak vendégeket és időszakos ajánlataikat, programjaikat, időben el tudják jutatni számunkra, hogy partnereinknek, vendégeinknek kiajánlhassuk!

Ha ezek között talált olyan formákat, lehetőségeket, hogy szívesen lenne a partnerunk, szívesen fogadná vendégeinket, csoportjainkat, szívesen venné, ha ajánlatai rendszeresen külön írásban, és partnereink közvetítésében szóban is eljutna a vendégekhez – tehát közvetlen társunk lenne a vendégszervezésben, kérem, vegy fel velünka  kapcsolatot.

Az Új Magyar Vendégvárók csak a regisztrált partnerei számára kínálja egyedülálló online megoldásait.

Kedves Vendéglátók!

Bízunk benne, hogy sikerült összeállításunkkal a legfontosabb lehetőségekről tájékoztatni Önöket! Szeretnénk, ha egy sikeres együttműködés keretében tudnánk Önöknek segíteni vendégek szervezésében, Önök nekünk és vendégeinknek a korrekt ajánlataikkal.

Tisztelettel várjuk érdeklődését, jelentkezését, regisztrációját!

Szívesen vesszük a megjegyzéseket és a kérdéseket.

* (kötelezően kitöltendő mező)